Звіт про виховну роботу куратора Карпової С.П.
зі студентами групи Фс18(4,0д)мед-1
(кафедра неорганічної та фізичної хімії)
за осінній семестр 2020/2021 навчального року

Звіт про виховну роботу куратора Карпової С.П.17.09.20. Обговорення теми: «Духовне оздоровлення народу, формування в Україні громадянського суспільства, яке передбачає трансформацію громадянської свідомості, моральної, правової культури особистості». Зацікавленість стимулюванням розвитку суспільства, яке функціонує на засадах гуманізму, свободи, верховенства права, соціальної справедливості.

 

 

 

 

Звіт про виховну роботу куратора Карпової С.П.08.10.20. Обговорення теми: «Естетичні відносини – основоположне поняття естетики, яке поєднує у собі всі елементи суспільної свідомості: естетичне сприйняття, переживання, почуття, смак, ідеал». Зацікавленість органічним зв’язком естетичного виховання із соціальною сутністю людини.

 

 

 

 

Звіт про виховну роботу куратора Карпової С.П.26.11.20. Бесіда на тему: «Запобігання розповсюдження захворювань, викликаних коронавірусом та про організацію протиепідемічних заходів». Засвоєння інформації щодо поведінки при виявленні симптомів захворювань, що можуть свідчити про наявність коронавірусу.

26.11.20. Бесіда на тему: «Про неприпустимість спроб організації або участі в проведенні будь-яких заходів чи конфліктних проявів в етнічному середовищі». Засвоєння інформації щодо конфліктних проявів в етнічному середовищі.

09.12.2020. Обговорення теми: «Моральні погляди як знання про вимоги моралі, що суспільство ставить перед майбутнім спеціалістом фармації». Зроблено висновок, що процес оволодіння професією – один з ключових компонентів соціалізації особистості майбутнього провізора.

Print Friendly, PDF & Email