Аудит функціонування й розвитку кафедери неорганічної хімії

25-27 травня 2020 р. у НФаУ відбувся наглядовий аудит системи управління якістю, метою якого було визначення відповідності вимогам стандарту ISO 9001:2015 та виявлення фактів стабільного розвитку системи.

Плановий наглядовий аудит системи управління якістю здійснювався у міжнародній системі сертифікації DQS та у національній системі сертифікації НААУ. Аудит у дистанційному online форматі провели представники органів сертифікації «Міжгалузевий центр якості «ПРИРОСТ» та ТОВ «ДКС СЕРТИФІК УКРАЇНА» (головний аудитор Олександр Береговенко та аудитор Віктор Ягодзінський).

Серед іншого, 26.05.2020 аудитори проаналізували функціонування й розвиток кафедри неорганічної хімії.

Завідувач кафедри неорганічної хімії д. фарм. н., доц. Л.Ю. Клименко окреслила нововведення кафедри: анкетування першокурсників щодо рівня знань з хімії за курс середньої школи, створення нової вибіркової дисципліни «Основи кількісних розрахунків у фармації», платного курсу «Загальна та неорганічна хімія (поза межами навчального плану)», комплексних ситуаційних завдань, оптимізацію системи кафедрального документообігу з використанням форми MS Ехсel.

Невідповідностей встановленим критеріям аудиту зафіксовано не було.

Аудит функціонування й розвитку кафедери неорганічної хімії Аудит функціонування й розвитку кафедери неорганічної хімії

Аудит функціонування й розвитку кафедери неорганічної хімії Аудит функціонування й розвитку кафедери неорганічної хімії

Print Friendly, PDF & Email